Saturday, August 14, 2010

Hot days in Missouri..........
Scott is busy with lots and lots of surveying and helping at the constructions. The temperature is consistently above 105, and I heard in the radio that the heat index is actually 111 degrees Fahrenheit!!! キノコ
Kánikula Missouri-ban.......
Scott teljesen be van fogva a földméréssel ezekben a napokban és az építkezésekbe is besegít. 
A hőmérséklet rendszeresen 40.5 C fok fölött van és a rádióban hallottam, hogy a hőség index igazából 43.8 C fok!!!!!! キノコ


 Meanwhile I am working on the fall collection for my little shop on the internet. I am sewing baby and toddler home slippers among other things. 
21 School is starting up too in a week. Some of our new classes in the 3rd semester will be: Practical Living, Simple Living, Dobu (tribal language simulation), more Health and Wellness etc. 
Én ezalatt az őszi kollekciómon dolgozom a kis internetes boltomba. Most éppen babamamuszokat varrok. 
PC Az iskola is kezdődik egy hét múlva. Ilyen óráim lesznek: Praktikus Életmód, Egyszerű Életmód, Dobu (törzsi nyelvtanulási szimuláció), Egészség és Jólét stb. 
ベレー女のこ4 アリスBut I am spending a lot of time with Benjamin too. He is at the age when he is interested in everything literally. He is talking a lot although we dont yet understand much of it. 


He is learning his numbers now both in English and in Hungarian. He can count 1-5 although not in the right order.
In the picture: He is drinking his milk in his little playhouse 

ベレー女のこ4 アリスBenikével is sokat kell foglalkozni. Abba a korba ért amikor minden érdekli, mindenről hangos locsogással beszél, bár még nem sokat értünk belőle. 
Most tanulja a számokat magyarul és angolul egyaránt. 1-5-ig már el tud a kis ujjacskáin számolni, igaz, még nem sorrendben mondja a számokat.
A képen: Kis házikójában issza a tejcsijét 

No comments:

Post a Comment

What do you think?/ Mit gondolsz?